CNC-dreiebenker for metall og andre formingsmaterialer


CNC-dreibenker

Vårt utvalg av CNC-dreibenker består av vertikala dreibenker från FPT.

Vi kan levere dreiebenker som dekker dine behov og oppfyller de høyeste standarder hva gjelder kvalitet, presisjon og hastighet. Dette sikrer strømlinjeforming og optimalisering av dine nåværende maskineringsprosesser.

Bruk filtrene nedenfor for å finne maskinen som kan være riktig for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg.

0 Produkter

Hva er en dreiebenk?

En dreiebenk er en maskin som kan maskinere arbeidsstykker av ulike typer. Med en dreiebenk kan man forme, justere, kutte og på annen måte tilpasse et arbeidsstykke, enten det er laget av metall eller annet formingsmateriale.

Hvordan fungerer en dreiebenk?

En dreiebenk – også ofte kalt en metalldreier – har en rotasjonsakse som arbeidsstykket som skal maskineres roterer rundt. Hvis arbeidsstykket kommer i kontakt med dreiebenkens skjæreverktøy, vil noe av materialet fjernes, og på denne måten kan man oppnå den formen man ønsker.

Hvordan kontrollerer man en dreiebenk?

En dreiebenk styres nesten alltid via en datamaskin. Det er derfor dreiebenker typisk blir referert til som CNC-dreiebenker. CNC står for Computer Numerical Control og definerer en prosess der forhåndsprogrammert programvare og kode kontrollerer produksjonen.

Hvilke materialer kan maskineres på en dreiebenk?

Listen over materialer som kan maskineres på en dreiebenk er lang. Faktisk er det bare fantasien som setter grensene. Skjærekraften til en kvalitetsmaskin er så kraftig at man kan behandle alt fra ulike metalltyper, som høylegert stål (også rustfritt stål), aluminium og messing, til ulike materialer som superlegeringer og kompositter.

keyboard_arrow_up