Simply better performance

I Duroc Machine Tool er vi håndverkere med stor respekt for vårt fag og våre kunder. Derfor legger vi vår ære i å fortelle hva vi gjør og gjøre det vi forteller. 

Duroc Machine Tool

Vi er til stede på syv markeder; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Litauen - og er dermed den største leverandøren av maskiner, verktøy, service og støtte til maskinteknikkindustrien i Norden og Baltikum. 

Slagordet vårt er rett og slett bedre ytelse. Vår oppgave er å gjøre det mulig for deg å prestere bedre. Vi fokuserer på samarbeid, sparring og sunn fornuft, og denne oppskriften fungerer på tvers av grenser, språk og kulturer. 

Duroc Machine Tool er en del av det børsnoterte selskapet Duroc AB, som eier, driver og utvikler industrielle og kommersielle selskaper. 


Vi tar ansvar 

Vi vet at du er avhengig av maskinene og utstyret ditt, og derfor tar vi ansvar fra den første dialogen til det øyeblikket utstyret er i drift hos deg. 

I dialogfasen avklarer vi i fellesskap hvilken maskin og verkøy/utstyr som er det riktige valget for deg, Og sammen besøker vi en av våre eksisterende kunder slik at du kan se vårt utstyr i drift i et produksjonsmiljø.

Når vi blir enige om vilkårene for samarbeidet, leverer og installerer vi  i hh til avtale. Deretter trener vi deg og kollegene dine til å betjene og vedlikeholde maskinen og utstyret.

Bak hvilket som helst utstyr ... 

Vi tilbyr utstyr, verktøy og maskiner i absolutt toppklasse, men våre ansatte er enda bedre. I Duroc Machine Tool samler vi gode mennesker - profesjonelt så vel som kollegialt. Kombinasjonen av mennesker og maskiner er grunnen til at vi har vokst til en posisjon som en av de viktigste aktørene i Norden og Baltikum. For bak hver leveranse er det en dyktig person - eller rettere sagt et helt team - og derfor kan vi leve opp til vårt motto: Simply better preformance

Velkommen til Duroc Machine Tool


Trenger du råd?

Vi er klare for en dialog om CNC maskiner, automasjon og verktøy og tar deg gjerne med på referansebesøk.

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 


keyboard_arrow_up