Duroc Machine Tool

Simply better performance

I Duroc Machine Tool, vi vet at virksomheten din avhenger av at dine partnerne leverer varen. Nedetid er ekstremt kritisk, og maskinene og utstyret ditt må ganske enkelt fungere.

Feil, forsinkelser og krasj forårsaker problemer - og dine problemer er våre problemer. Derfor tar vi ansvar for at ting er i orden. Fra den første dialogen om en ny maskin/utstyr til det er i drift hos deg. Det er det vi kaller Duroc-modellen.

Innledende dialog

Den første delen av et vellykket prosjekt er å avklare hva slags utsyr som er det riktige valget for deg. Vi tar en åpen dialog om produktene som maskin og utstyret skal produsere i verkstedet ditt, og basert på dine behov og budsjett gir vi deg rådene vi mener er riktige for deg.

I noen tilfeller vil det riktige valget for deg være å velge et annet produkt enn de vi forhandler. Hvis det er tilfelle, vil vi si det direkte. Vi er ikke interessert i å levere deg noe som du ikke trenger. Vårt eneste mål er å hjelpe deg med å velge riktig.

Vi tror at denne tilnærmingen er den eneste rette, i en bransje der troverdighet og tillit er fundamentet for en god og langsiktig relasjon. For oss så handler det om at vårt utstyr skal hjelpe dere til å prestere enda bedre, og øke deres inntjening og konkurransekraft.

Inngåelse av samarbeidsavtale

Når du har bestemt deg for at Duroc Machine Tool er den naturlige partneren for deg, vil/kan vi signere en samarbeidsavtale. Vi tilby finansieringsråd og vi kan hjelpe deg med å kommunisere kontakten med en av våre leasing partnere hvis du foretrekker å lease maskinen/utstyret i stedet for å betale kontant. 

Vi introduserer deg for vårt fulle leveringsprogram innen maskiner, verktøy og produksjonsutstyr.

Mennesker, maskiner og utstyr

Det er en ting for oss å være stolte av produktene våre - en annen ting er at vi er enda mer stolte av våre ansatte.

I Duroc Machine Tool har vi noen av bransjens dyktigste fagfolk, og deres kompetanse er vår grunnpilar. Vi er en av de største leverandørene av CNC-maskiner/ maskinservice samt verktøy og tilbehør innen metall- og maskinteknikkindustrien i Norden og Baltikum. Men det er langt viktigere for oss er være på vårt beste fremfor å være den største.

Vi gjør vårt ytterste for å sikre at et prosjekt alltid styres effektivt og trygt i målet - og for å få maskinen/utstyret installert og startet opp så raskt som mulig til fordel for deg og bunnlinjen din.

Det er ytelse i all sin enkelhet.


Vi vil vite mer om deg!

Nå vet du litt om oss - kan vi høre mer om deg og hva vi kan gjøre for din virksomhet?

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 

keyboard_arrow_up