Det flytende verktøyet for perfekt maskinering og sliping

Blaser Swisslube er en ledende produsent av høykvalitets metallbearbeidingsvæsker og skjæreoljer som brukes i en rekke bransjer over hele verden. Selskapet ble grunnlagt i Sveits i 1936 og har en lang historie med å tilby innovative løsninger for å forbedre ytelsen og effektiviteten i produksjonsprosessene.

Maximum ytelse og effektivitet med Blaser metalworking fluids

Blaser Swisslubes produktportefølje omfatter et bredt spekter av metallbearbeidingsvæsker,
skjæreoljer og andre relaterte produkter, hvert eneste produkt er nøye formulert for å gi maksimal ytelse og effektivitet. Enten du trenger et high end smøremiddel for krevende maskineringsapplikasjoner, eller en spesialisert væske for presisjonsarbeid, har Blaser Swisslube ekspertisen og erfaringen til å hjelpe.

Optimaliser CNC-prosessene dine

Gjør CNC-prosessene raskere og mer effektive med Blaser. Blaser Swisslubes produktportefølje omfatter et bredt spekter av metallbearbeidingsvæsker, skjæreoljer og andre relaterte produkter, hvert produkt nøye formulert for å gi maksimal ytelse og effektivitet. Enten du trenger et high end smøremiddel for krevende maskineringsapplikasjoner eller en spesialisert væske for presisjonsarbeid, har Blaser Swisslube ekspertisen og erfaringen til å hjelpe.

Bærekraftig produksjon med Blaser

Blaser Swisslube er stolt av sitt engasjement for bærekraft, og bruker kun miljøvennlige materialer av høyeste kvalitet i sine produkter. Selskapets produkter er designet for å minimere avfall, redusere energiforbruket og fremme trygge og sunne arbeidsforhold for ansatte.

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Trenger du råd?

Vi er klare for en dialog om CNC maskiner, automasjon og verktøy og tar deg gjerne med på referansebesøk.

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 

keyboard_arrow_up