Roemheld
Hilma | Stark

Fremtidens fastspennings og fixtureringsteknologi

Roemheld er verdens ledende leverandør av pålitelig fastspenning- og håndteringsteknologi, med over 25 000 katalogprodukter og kundespesifikke løsninger. Roemheld forplikter seg til å gi deg fastspenningsløsninger av høyeste kvalitet, som er designet for å overgå forventningene dine.

Bransjeledende kvalitet


Roemhelds forpliktelse og dyktighet har gitt dem et rykte som en stor aktør innen fastspenning, spennhydraulikk og utstyr for fixturering, montering og håndtering. De streber etter å tilby innovative løsninger som er konstruert for presisjon, nøyaktighet og ytelse.

Ubegrensede muligheter: Roemhelds produktutvalg tilbyr ubegrensede muligheter for prosjektene dine. Fra standardkomponenter til skreddersydde løsninger, de har alt du trenger for pålitelige fastspennings- og håndteringsprosjekter.


State-of-the-art løsninger: Roemheld bruker den nyeste teknologien for å skape toppmoderne fastspenningsløsninger som er utformet for å være enkle å bruke og effektive i ytelse. Produktene deres er skreddersydd for alle typer bransjer, slik at du kan finne den perfekte løsningen for prosjektets behov.

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Trenger du råd?

Vi er klare for en dialog om CNC maskiner, automasjon og verktøy og tar deg gjerne med på referansebesøk.

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 

keyboard_arrow_up