Forkardt løser dine fastspennings problemer

Forkardt er det revolusjonerende chuck-gripesystemet som hjelper deg med å maskinere ethvert arbeidsstykke – uansett form, størrelse eller kompleksitet på emnet!

Skreddersydde løsninger for alle behov

Forkardt forstår at mange arbeidsstykker krever spesifikke løsninger. Derfor tilbyr de høyt
spesialiserte chuck og fastspennings løsninger som kan skreddersys for å møte dine individuelle behov. Utfra form, størrelse, vekt og andre egenskaper er produktene deres designet for å gi optimal maskineringsytelse og prossessikkerhet gjenom sine oppspennings løsninger.

Banebrytende ytelse og kvalitet: Forkardt tilbyr banebrytende ytelse og kvalitet med et komplett utvalg av chucker og gripeløsninger. Produktene deres er designet med avansert teknologi som konstruksjon med høy presisjon, innovative materialer og robust design som gir enestående ytelse i enhver applikasjon.

Full kundetilfredshet: Forkardt streber etter å sikre fullstendig kundetilfredshet med hvert produkt de utvikler. Deres team av eksperter er dedikert til å tilby best mulig service, slik at du kan få mest mulig ut av chuck og gripeløsninger. Med Forkardts forpliktelse til dyktighet, vet du at du kan stole på dem for alle dine behov!

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Trenger du råd?

Vi er klare for en dialog om CNC maskiner, automasjon og verktøy og tar deg gjerne med på referansebesøk.

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 

keyboard_arrow_up