Service

Nødreparasjoner av maskiner, bestilling av reservedeler, opplæring og utdanning av ansatte og vedlikeholdsservice-bestillinger.

Vi er her for å hjelpe deg med å prestere enda bedre.

Kontakt vår serviceavdeling

Service - det tar vi vare på

Å kjøpe en ny maskin eller et nytt utstyr innebærer mer enn bare å velge riktig modell.

Den vellykkede integreringen av riktig maskin og utstyr i produksjonsmiljøet er basert på mye mer enn stål, aksler og kontroller. Selvfølgelig handler det om riktig utstyr for riktig oppgave, men det handler også om alt som omgir maskinen og dens drift.

I Duroc Machine Tool er vi involvert gjennom hele prosessen - fra rådgivning og innledende dialog til finansiering, installasjon, serviceinspeksjon, levering av reservedeler og løpende opplæring av de ansatte. For en maskin skal ikke bare vurderes på hva den kan gjøre når den kjører. Det er også avgjørende at det foreligger en klar plan for hva som skal skje hvis ulykken er ute og operasjonen plutselig stopper.

Og at du kan stole på at de dyktigste fagpersonene i bransjen alltid er klare til å hjelpe deg når du trenger det.

Akutt maskinreparasjon - vi beveger oss raskt når uhellet er ute

Uansett hvor godt du planlegger forebyggende vedlikehold og serviceinspeksjoner, kan det være nedetid på maskinen din, som må løses her og nå. Maskinstopp koster oppetid. Og det koster deg når produksjonen din står stille.

Hos Duroc Machine Tool er vi selvsagt innrettet for å kunne flytte ut umiddelbart over hele landet hvis ulykken er ute. Våre serviceteknikere har et bredt spekter av verktøy til rådighet, som gir god feilsøking og minimerer feilsøkingstiden. Dermed oppnår vi en effektiv maskindiagnose og kan hjelpe deg og din produksjon raskt i gang.

Hvis der er behov for udskift af defekte dele på maskinen, kan vi fremskaffe reservedele fra dag-til-dag.

Reservedeler - rask levering er avgjørende

Det er lett å være verdensmester i medvind, men det er i motgang, mennesker, utstyr og maskiner viser sin verdi. Selv den mest avanserte og pålitelige maskinen må vedlikeholdes, og noen ganger kan det hende at en reservedel må byttes ut. Og i mellomtiden står maskinen stille.

Leveringstiden for reservedeler er derfor avgjørende, og det er vi godt klar over i Duroc. Derfor har vi 95% av alle reservedeler på lager i Tyskland, så i de fleste tilfeller kan vi bytte ut reservedelen innen få dager.

Dette gir oss et betydelig konkurransefortrinn over konkurrentene våre, som ofte må vente til reservedel kommer fra fabrikken i Asia. Og det konkurransefortrinnet blir ditt konkurransefortrinn.

 Kontakta vår serviceavdelning

Vi er her for å hjelpe deg med å holde hjulene i gang i ditt selskap.

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 keyboard_arrow_up