keyboard_arrow_down

Unlock your business potential with automation

Vi mener at automatisering er en av de raskeste måtene å øke avkastningen på når du kjøper en CNC maskin.

Automatisering - nøkkelen til økt produktivitet

Hos Duroc Machine Tool har vi en lang og vellykket historie med å levere de beste automatiseringsløsninger til våre kunder, som vi har hjulpet til å realisere den økte produktiviteten og kostnadsfordelene ved automatisering.

Automatiseringssystemer, enten komplekse eller enkle, er designet for å gi produsenter økt produktivitet, reduserte arbeidskostnader, forbedret kvalitet og fleksibilitet, og muligheten til å møte stadig strengere leveringstider.

Våre automatiseringsløsninger tar produksjons- og maskineringsprosessene dine til neste nivå ved å eliminere behovet for manuelle prosesser og forbedre driftseffektiviteten.


Vi streber alltid etter å være i forkant av teknologisk utvikling, og våre applikasjonsingeniører har kompetansen til å designe, utvikle og installere tilpassede automatiseringssystemer og løsninger som oppfyller dine behov.

Samarbeidende roboter

Vi har utviklet en automatiseringsløsning kalt Duroc Automation med samarbeidende roboter som fokuspunkt for oppsettet. Vi tror det er en av de mest omfattende løsningene på markedet.

Se de forskjellige modellene her

RoboTrex Automatiseringssystem

RoboTrex er et komplett automatiseringssystem som består av industrirobot, kontroll, automatiseringsvogn, skruvstycken og nullpunktssystem.

RoboTrex Automatiseringssystem

Trenger du råd?

Vi er klare for en dialog om CNC maskiner, automasjon og verktøy og tar deg gjerne med på referansebesøk.

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 

keyboard_arrow_up