Fraisa - banebrytende innovasjon


Fraisa er ledende innen skjæreverktøy med høy ytelse som lar deg minimere produksjonskostnadene samtidig som du leverer komponenter av høyeste kvalitet. Med Fraisa får du det beste fra to verdener: presisjon og ytelse.

Produser metall på en enkel måte


Fraisa produserer toppmoderne metall bearbeidingsverktøy som gjør at du enkelt og presist kan lage komponentene du trenger. Verktøyene deres er designet for å gi overlegen ytelse, nøyaktighet og holdbarhet selv i de tøffeste applikasjonene. På denne måten kan du oppnå både kvalitet og hastighet i produksjonen.

Ingeniørkunst på sitt beste: Ingeniørene deres bruker kreativ problemløsning for å utvikle verktøy som oppfyller bransjens høyeste standarder. Fraisa er forpliktet til å gi sine kunder banebrytende løsninger som overgår deres forventninger.


Få jobben gjort raskere og bedre med FRAISA: Med mer enn 85 års innovasjon, verktøyene deres sikrer førsteklasses ytelse, nøyaktighet og hastighet for ethvert prosjekt. Fraisas forpliktelse til kundetilfredshet, garanterer at du alltid får det beste produktet støttet av erfarne fagfolk. Gjør ditt neste prosjekt enklere og mer effektivt med FRAISA!

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Trenger du råd?

Vi er klare for en dialog om CNC maskiner, automasjon og verktøy og tar deg gjerne med på referansebesøk.

Jan Erik Stokkebek
Managing Director

+47 48 23 43 90
jan-erik.stokkebek@duroc.com

 

keyboard_arrow_up