Duroc Academy

Vi tilbyr kurs i applikasjoner, styringer, maskinvedlikehold, CAD/CAM og produksjons- og prosessoptimalisering.

Vi tilpasser også gjerne et opplæringskurs for å imøtekomme dine spesifikke behov.

Kontakt oss for mer informasjon

Utdann dine ansatte til at lykkes

Ingen kjede er, som du vet, sterkere enn det svakeste leddet, og det samme er CNC-maskiner og de som betjener dem. Selv den mest kjørende og pålitelige maskinen er avhengig av en operatør som kan tingene sine og kjenner den enkelte maskinen grundig.

Utfordringene oppstår hvis en maskin omprogrammeres, eller hvis nye ansatte ansettes i selskapet uten erfaring med den spesifikke maskinen.

Derfor er det viktig at du alltid sørger for at dine ansattes kompetanse er på topp - og her spiller utdanning en veldig viktig rolle.


Duroc Machine Tool tilbyr trening og utdanninger som sikrer høy kompetanse blant dine ansatte og en produktkunnskap som alltid er oppdatert.
 


Kurs og utdanninger

Når vi leverer og installerer en maskin med deg, går vi ikke før den er i drift. Imidlertid må grunnopplæringen vi gir operatørene i forbindelse med installasjonen opprettholdes, og det er derfor vi har etablert Duroc Academy.

Her vil Duroc-ansatte fra ditt eget land trene og utdanne dine ansatte, for eksempel ISO-programmering av maskineringssentre, og hvis det er behov for ytterligere kompetanse, trekker vi til kollegaer fra nabolandene, slik at det alltid er den mest kompetente specialist du blir undervist av. Avhengig av det spesifikke kurs eller utdanning, finner det sted enten på kurssenteret vårt i Vislanda litt utenfor Malmö, i vårt showroom i Ski eller i produksjonen din. Til slutt er alt opp til deg. Vi tilbyr blant annet kurs og utdanninger i:

Rengjøring og maskinvedlikehold

check-circle-1

Styringer og applikasjoner

check-circle-1

CAD/CAM-programmering

check-circle-1

Produksjons- og prosess optimalisering

check-circle-1


Vil du høre mer om våre kurs og utdanninger?

Vi gir dine ansatte de riktige verktøyene for å prestere enda bedre.

Tom Arild Johnsrud
Sales & Trening/Utdanning

+47 99 04 78 79
tom.johnsrud@duroc.com

 keyboard_arrow_up