Vertikale dreibenker


0 Produkter

Når store og mellomstore deler med store diametere og korte lengder skal maskineres, vil en vertikal dreiebenk i de fleste tilfeller være det riktige valget. Det samme gjelder ved arbeid med arbeidsstykker som er vanskelige å spenne fast på horisontale dreiebenker. Vertikale dreiebenker er mye brukt med diametere fra ca. Ø400 mm og opptil Ø14 meter.

Hos Duroc Machine Tool har vi et bredt utvalg av vertikale dreiebenker fra noen av bransjens ledende merker, og i vårt sortiment finner du dreiebenker med både enkel og dobbel søyle. 

Robusthet og fleksibilitet følger med på kjøpet når du velger en vertikal dreiebenk. Du har muligheten til å maskinere komplekse arbeidsstykker på en sikker og kostnadseffektiv måte, og hos Duroc Machine Tool har du en bred produktportefølje å velge fra.

Med en vertikal dreiebenk får du utmerket ergonomi kombinert med et lite fotavtrykk – arbeidsstykket settes/posisjoneres under fikseringsprosessen og skal ikke holdes fast på en måte som er ubehagelig for operatøren. Dessuten er plassbehovet i produksjonslokalet lite.

Husk alle tingene knyttet til dreiebenken

En ting er alle de tekniske spesifikasjonene rundt en dreiebenk – en annen er alle de andre tingene som må være på plass.

Når du investerer i en vertikal dreiebenk, bør du huske på de tingene som gjør at den kjører optimalt – fra valg av riktig maskin og oppbygning, til å velge og velge bort akkurat de komponentene, skjæreverktøyene og oppsettene som utgjør hele forskjellen. For ikke å snakke om serviceavtalen som kanskje (eller kanskje ikke) følger med. Det er viktig å velge en leverandør som kan sikre at du får den korrekte løsningen – og den supporten som kan være avgjørende for din virksomhet.

keyboard_arrow_up